Prikbord

Nieuws & agenda

Resultaten eindtoets groep 8

Trots! Vandaag hebben de leerlingen van groep 8, uit handen van juf Annemieke, de uitslagen van de DIA eindtoetsen ontvangen. En wat hebben ze het allemaal ongelooflijk goed gedaan! Het landelijk gemiddelde van de DIA eindtoets ligt rond de 361, onze groep 8 zit hier met een groepsgemiddelde van 367,4 ruim boven. 
Om dit mooie resultaat te vieren, werd iedereen getrakteerd op een heerlijk stukje vlaai. 
Gefeliciteerd allemaal!

Uitslag eindtoets

Jaarboek Maastricht editie Oda bestellen

Al meer dan 65 jaar wordt het jaarboek Maastricht gemaakt. Stichting jaarboek Maastricht zocht naar mogelijkheden om de jeugd te betrekken bij het jaarboek. Voor de leerlingen is dit een unieke kans om hun basisschooltijd in beeld te brengen. Een mooie herinnering voor deze leerlingen.

Ook de leerlingen van groep 8 van de Odaschool hebben hieraan deelgenomen. De afgelopen weken zijn zij aan de slag gegaan met het schrijven van teksten en hebben ze een overzicht gemaakt van alle activiteiten die dit schooljaar aan bod zijn gekomen. Dit zal gebundeld worden tot een jaarboek: het jaarboek Maastricht, editie Oda.

Alle leerlingen van groep 8 ontvangen een eigen exemplaar. Maar we kunnen ons voorstellen dat familieleden, vrienden of andere betrokkenen dit bijzondere jaarboek óók willen aanschaffen! Het jaarboek kost € 22,50 euro.
Via onderstaande link kan het boek besteld worden. Let op: bestellen kan tot uiterlijk 2 juli 2023. https://jaarboekmaastricht.nl/jaarboek-groep-8-2023-oda-kindcentrum/

 

Lente-experience Maastricht Sport

Ook komende vakantie heeft Maastricht Sport een spetterend vakantie sport- en cultuurprogramma klaarstaan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Dit doen ze in samenwerking met Kaleidoscoop, Trajekt  en stichting Oranje comité. Wat staat er zoal op het programma; Streetgames, Graffiti, Koningsspelen Try-outs, Team up en de Alleskunner. Op bijgevoegde flyer is het programma te vinden.

 

Aanmelden hiervoor is verplicht kan via deze link: www.maastrichtsport.nl/experience

De activiteiten zijn gratis. En, Vol=vol.

 

 

13 aprilLees verder
Aanbod Trajekt

Graag willen wij het aanbod van Trajekt aan het begin van het schooljaar onder de aandacht brengen:

  • Rots & Watertraining 6-8 jaar in Malberg en 8-12 jaar in Heer

https://www.cjg043.nl/aanmelden-rots-en-water-6-8-jaar/

https://www.cjg043.nl/rots-en-water-8-12-jaar/

  • KIES training

https://www.cjg043.nl/aanmelden-kies/

  • Verschillende ouderworkshops & de oudertraining Positive Lifestyle

https://www.cjg043.nl/gratis-ouderworkshops-positive-lifestyle-training/

 

Ouders melden zelf het kind of zichzelf aan voor een training/workshop!

8 septemberLees verder
Fijne zomervakantie!

Om 12.00 uur start de ZOMERVAKANTIE!

 

We wensen jullie een hele fijne vakantie toe en zien jullie graag weer terug op maandag 5 september!

Samen spelen

Samen Spelen is het afgelopen jaar gegroeid en biedt inmiddels aan zowel de oost- als westkant van Maastricht opvang aan binnen verschillende kindcentra. Na al bijna een jaar verder gebouwd te hebben aan onze organisatie, vonden wij het tijd voor een nieuw logo én een nieuwe website: www.samenspelen.net.

We vinden het hartstikke leuk en zijn trots dit nieuws ook met jou te kunnen delen! 

CJG Faalangst webinar

Op maandag 21 maart organiseert het CJG043 in samenwerking met Mondriaan Preventie een gratis webinar over faalangst bij kinderen en pubers. Tijdens dit webinar op maandag 21 maart van 19.30 tot 21.00 uur krijg je inzicht in waar faalangst vandaan komt en hoe faalangstige kinderen denken. Ook leer je hoe je faalangst kunt herkennen en je krijgt tips voor hoe je faalangst kunt voorkomen. Aan het einde van het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Klik hier voor meer informatie: Webinar 'Faalangst bij Kinderen & Pubers' - CJG043
Of meld je direct aan door een mail te sturen naar info@cjg043.nl o.v.v. Aanmelding Webinar Faalangst

7 maartLees verder
Prins Kyerno I en prinses Elena!

Vandaag, vrijdag 25-2-2022, is het prinsenpaar van bs. Sint Oda uitgeroepen. Onder veel enthousiasme van ouders en kinderen zijn prins Kyerno I en prinses Elena uit groep 8 uitgeroepen als ons prinsenpaar.
Zij zullen ons vandaag voorgaan in de 'rijaloet'. 
We maken er een feestelijke dag van!

Ook zijn er twee heren van de Tempeleers op bezoek geweest. Zij hebben de groepen 7 en 8 korte uitleg gegeven over de Mestreechse Vastelaovend.

 

FIJNE VASTELAOVEND ALLEMAOL!

 

25 februariLees verder
De taalklassen gaan van start!

Binnenkort gaan de taalklassen voor kinderen van anderstalige nieuwkomers in Maastricht van start. Op twee centrale plekken aan weerszijden van de Maas zijn deze kinderen van harte welkom, namelijk bij Kindcentrum Oda en op MBS De Poort, scholen van Stichting kom Leren en MosaLira. In een goede, constructieve samenwerking tot stand gebracht en met ondersteuning van Maja Zuiderveld van Bureau d’r bij. Meer informatie lees je in bijgevoegde flyer. 

24 februariLees verder
Kalender
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren